September 13, 2005

Can't smile without you.

Ma nägin unes, kuidas ma läksin riietega oma vannitoas olevasse hiigelsuurde basseini ujuma ja Kupi lukustas mu sinna terveks ööks. Tuli hommik ja vannitoast oli sujuvalt saanud Taneli maja esine, kus ma siis, märjad riided seljas, üles ärkasin. Varsti astusid nurga tagant välja para-weblased. Ma olin väga rõõmus neid nähes ja hüppasin Erikule kaela. Erikul oli selline tore vanamehe habe. Para-weblased istusid ringi minu ümber ja küsisid, miks mu riided läbimärjad on. Nii lõppeski.

Hommikul/päeval olin kahtlases tujus. Naersin kõige peale ja ei osanud absoluutselt mitte midagi saksa keeles öelda. Vähemalt mitte midagi arusaadavat. Ja keskendumine oli ka vaba päeva võtnud.

Enne kehalise tundi, tuli minu juurde neiu, kes küsis kunagi, kas ma Jansat tean ja kes käib minuga samas saksa rühmas, ja andis mulle koti sees kaks kommi. Väga armas temast. Pean vaid kahetsusega teatama, et ma ei tea ta nime...

Harry Potteri kuues osa on käsil. Plaanisin küll eesti keelse ära oodata, kuid see oli ainuke raamat inglise keeles, mille sain kätte ilma raamatupoodi või -kokku minemast. Kuuendik on loetud ja ei saa öelda, et ei meeldi.

Nädalavahetusel sõidan Tartusse ja sealt lähen kanuutama.

(Jäätis sai otsa.)

No comments: