November 15, 2005

Pehmekõrgushüppematifoobia.

Pax Romana. Limes Romanus. Servus servorum Dei. Lex Salica. Corpus juris civilis. Anglosaksidel oli 4 või 8 härga adra ees. Homme on igatahes ajaloos töö (ja inkas ka, aga selle õppimiseni pole ma veel jõudnud).
Täna polnud estat, sest õpetaja oli haige. Saksat lihtsalt polnud. Matades polnud ka õpetajat, pidi lihtsalt ülesandeid tegema (kusjuures ma tegin ka). Ühesõnaga pool päevast oli lihtsalt lebo ja teine pool oli füüsiline trenn. Naljakas. Ei tundu üldse kooli moodi.

Elina on ülitore laps. Ta on toonud mulle kaks kommi, kaks pakki küpsiseid (sest need on nii vastikud), teed ja ükspäev toob ta mulle pulgakommi ka. Aitäh, too veel :P!

Vihmasabin summutab kõlaritest tuleva muusika.

Ilmaga on üldse kehvasti. Viimased hommikud olen nii närvis ja tujust ära olnud ja õhtuti ei jää magama, nii et uneaega jääb ka väheks. Seda just sellepärast, et sajab. Olgugi, et vihmamuusika saatel peaks olema (ja enamasti on ka olnud) hea magama jääda, ei suuda ma enne magama jääda, kui olen umbes kaks tundi lage vahtinud ja elu üle järele mõelnud. Väga naljakate järeldusteni olen jõudnud (parem ei räägi neist), kuid kohati on need isegi päris loogilised. Sellele ma siiski pole veel pihta saanud, et miks ma trummidega tegelenud pole. Laiskus ja lollus, nagu ikka.

Varsti tulevad päkapikud!!

1 comment:

Anonymous said...

http://est.loterii.net/eesti_index01.html

no aga mängi siis lotot