January 07, 2008

Bikiinki

Aastavahetus tuli ilusasti. Silmapiir põles jälle ja keegi geniaalne suutis suitsupommiga hakkama saada ning lapsteshampus oli loomulikult ka. Ja karaoke ja isegi lumenatuke ja joomismängud ja palju naervaid sõpru.
Vaheaeg ise oli... Kätliniga rääkisime hästi palju. Filme vaatasin hästi palju. Ehk siis kokkuvõttes oli ta selline rahulik ja hea. Sain ennast jälle tugevaks mõelda. Ja Gekkin on ka tore. Lihtsalt, et ära mainida.

Täna vaatas klassijuhataja mulle silma, kutsus mind Ursulaks ja rääkis pikalt ja laialt. Natuke naljakas oli. Äärmisel juhul võin ma Kadri olla, sest mingil imelikul kombel ei suuda mõned õpetajat meid eristada, kuid... see oli naljakas.
Ja Toivo tänas meid täna, et me head kuulajad oleme.

Siiski... ma pole kunagi nii kaua koolist koju tulnud. Bussid lihtsalt ei liikunud. Ja suhteliselt külm oli, nii et me Kaisaga tantsisime ja laulsime busspeatustes. Ja naersime kõva häälega asjade üle, mille naljakuses ma praegu enam väga kindel ei ole. Igatahes meenus üks märg kojuminek Elinaga. Koduteed on toredad, ükskõik kui külm, märg ka ei oleks.

Klassika: Hull jookseb hullumajast minema. Hullumaja direktor selle peale: "Pole hullu, pole hullu..."

Ja Mari võiks tagasi tulla.

No comments: