September 18, 2008

Children's society

Eluke veereb tasapisi. Vahepeal teeme süüa, ülejäänud aja ei söö. Teed joome koguaeg. Koguaeg! Vaikselt hakkab sinnapoole tiksuma olukord, et ei viitsi koguaeg pidudel käia, tahaks siukseid nunnusi rahulikke õhtuid, aga õnneks on neid ka ikka päris palju. Eile näiteks istusime kõik Kristjani pool ja lahendasime hästi halvasti koostatud eesti keele grammatika ülesandeid. Eesti keel pole mulle veel kunagi nii kole tundunud, kui neid lahendades. Ma ei tea, kuidas üldse on võimalik seda nii koledaks teha. Aga nagu näha, temal see õnnestus. Siin kohal saadaks soojad tervitused Toivo Linnule.
Vabal ajal õppime siiski html koodi. Ehk siis istume Huugooo, Nunnu, Jürka ja Jamesiga kus juhtub ja toksime igasugu sümboleid igast erinevatesse kohta, et jälle näha, et kõik on valesti :D
Ükspäev (mul tõesti pole õrna aimugi, millal see oli) nägin ma Jaanust kooli peal. Iseenesest pole selles midagi erilist, aga tavaliselt oli selleks kooliks RaM kool, mitte Viljandi Kultuuriakadeemia. Hästi nunnu oli vana nägu uues keskkonnas kohata.
Tunnid on meil kiftid. Ses suhtes, et õpiks ka valguskujundust ja maketi tegemist ja maalimist ja IT aluseid ja üldkompositsiooni ja kõiki neid muid aineid, mida meil pole veel olnud ja mis meil olnud on, aga mida ma lihtsalt kirjutada ei viitsinud. Ülikift.
Mmm... ja lapstest ma üldse ei räägi. Nemad on lihtsalt ülitoredad.

4 comments:

Anonymous said...

lindule, lindile, lindule.... :P

Anonymous said...

lindale?

Birgit said...

Aga talle endale meeldis ju 'linnule'...

Anonymous said...

ei, ma lihtsalt katsetasin (ei targutanud, ausõna)

toivo lindale on mu lemmikvariant siiani..