September 16, 2011

She looks exactly like the character she plays.


Käisime matkal. Palju tuttavaid just polnud. Mina ja Paul esindasime meie kursust ja siis oli veel natukene vanemaid. Küll aga oli igasuguseid muid karvaseid ja sulelisi koos. Ilm oli suurepärane - päike paistis kogu aeg. Päike paistis ka siis, kui vihma sadas. Tuju oli hea ja pokud olid kõrged ja muda oli sügav, seened olid valmis ja teepikkus oli paras ja seltskond oli vahva. Pea oli okkaid täis. Õhtul tekkisid kolm lõket ja tatrapuder ja siis hakkasid poiste pillid hüüdma ja lahti läks selline tants! Kuna jalanõud kuivasid lõkke ääres, siis tantsiti paljajalu. Tähendab, mõned tantsisid paljajalu. Pea käis ringi ja jalgadel talluti ja seelik läks peaaegu põlema ja taevas oli peaaegu täiskuu.
Hommikul sai männimaitselist putru ja algas sõit kodupoole (meil õnnestus pillimeeste auto peale saada). Sõit kestis esialgu pool järvepikkust. Siis jäi autojuht kändu vaatama ja auto suri välja. Kuna ta oli kindel, et lükkamine ei aita, siis me ei lükanud. Lükkasime pool tundi hiljem ja siis aitas hästi. Kõju jõudsin jalanõudeta. Nemad kas olid mattunud muda alla lõkke kõrval, lõkkesse visatud või lihtsalt ära kõdunenud.
Jah.
Puud muudavad värvi ja sügis on hinges. Mets oli juba nädala eest metsikult ilus, nii et ma ei kujuta ettegi, kui ilus ta nüüd olla võib.

Enne matka... kord hiilisime Nancyga tasuta Zetosid vaatama. Seal kohtas igast karvaseid ja sulelisi. Ja orelipoiss laulis ja meil oli tore. Ja enne seda oli Libahundi lõpmatuses soolaleivapidu ja meie siil oli hitt ja me kinkisime õunakoogi ka, lihtsalt see oli vaja veel valmis teha, ja veinipudeli avamisega pole kunagi nii palju aega läinud ja õhtul andis bänd mulle kahetunnise soolokontserdi. Ja enne seda sai iga päev lõuna ajal raamatukogu ees tasuta pannkooke ning me Miinaga võtsime osa ostukärurallist ja ei jäänudki päris viimaseks.

Täna oli meil esimene kontrolltöö. Mikrobioloogia oli aineks.

No comments: