September 18, 2009

Now I'm looking for you or anyone like you

Kolmapäeval oli meie juures üks tore pidu. Negatiivsed ekraanitegelesad kogunesid kõik kokku ja hakkasid juttu räägima ja Twisterit mängima (Twisteri jaoks peaks mingi emakeelse sõna välja mõtlema... Väändur või Tornaado?). Igatahes tundus maailm tore ja õhtune sügispäike, mis poolvärviliste lehtede vahelt mu selga paitas, ajas nurruma.

Lisaks sellele juhtusime eile Merliga lennutehasesse, kuhu oli juhtunud ka Bernard Black ja nii ta otsustaski teha meile väike ülevaade Viljandi ja selle sama lennutehase ajaloost. Jah, igast asjad juhtuvad. Nii kõlas ka ta jutu kokkuvõte.

Hommikud on muidu rasked. See oli vist eile hommikul koolis, kui ma tundsin, et maailm lämmatab mind. Peaaegu oleks lihtsalt püsti tõusnud ja vastassuunas minema kõndinud. Lihtsalt ei olnud õhku.
Tegelikult on päris keeruline, kui ma näiteks isegi hommikul ei tea, milline tuju mul õhtul on. Ei saa üldse asju planeerida.

Täna on plaanis asjalik päev teha. See võib muidugi kergelt luhtuda, kuigi ma ei tea, kuidas ma sel juhul asjadega üldse toime tulen. Igatahes täna on asjalik päev ja homme on Tartu.

3 comments:

Kadri said...

Päris vähe meigid ennast...

h. said...

väändur. või väänik.

Anonymous said...

hea algus