October 26, 2005

What's that playing on the radio?

Vaheaeg on kõige toredam aeg üldse.
Esmaspäeva veetsin Tripiga mööda vanalinna joostes ja tornides ronides ja raekoja platsil kulli mängides. Tripp on tore ^^. Hiljem käisime Gekiga kinos. Laps sai üle kahe nädala jälle toast välja ja ei osanud maailmaga enam midagi peale hakata. Kolm aastat mälukaotust ja asju (1 6 3 - nagu ikka). Gekiga lähme homme ka kinno. :D
Teisipäeval nägin Laurat. Kurtis mulle, et ei taha kedagi näha ja midagi teha. Ja siis me pildistasime teda, vaja oli, päriselt ka. Tema on ka see laps, keda peaks väga palju tihedamini nägema.
Täna suutsin ära näha nii Mari, Tairi kui ka Kupi. Külastasime kohvikut ja jalutasime külmetades läbi vihmase-lumise vanalinna. Tairi (tervitan!) rääkis palju kordi kuiväga talle meeldib, et lumi tuli ja et ta pidi talvejope selga panema.

Teatris käisin ka. Draamateatris 'Juliat' vaatamas. Minu lemmiketenduste hulka ta kindlasti ei lähe. Kuid see hetk, kui nad lõpus aegluubis mõõgavõitlust pidasid ja siis laest hõbepaberi tükke (loe: lund) alla sadas, oli täiuslik. Lihtsalt täiuslik.
Oli ka hea kuulda Sarah Kane'i teksti armastusest. Olen seda varem palju-palju kordi lugenud, kuid, nagu alati, nii ka seekord, oli see kuuldes veelgi parem (kuigi mõned kohad jäeti vahele).

Sha-na-na - Those magic changes
Lesley Gore - It's my party

Viimasel ajal on olnud kuidagi eriti palju 'hetk-nagu-filmist-võetud' ja 'see-hetk-oli-juba-ükskord' või 'seda-nägin-ma-küll-unes' olukordi.

No comments: