February 21, 2007

Pikad linad.

Eile käisime kelgutamas Kupi ja Anduriga. Väga hästi ei mäletagi, millal enne seda kelgutatud sai, kaks aastat tagasi vist. Igatahes läksime oma jope värvi kelkudega slaalominõlvale ja saime mitu korda surma. Eriti tore oli. Siis vallutasime veel mitu teist mäge, küll rongis, küll eraldi. Enamasti lõppesid sõidud pikali lumes olles. Kutsusime teisigi kelgutama, kuid keegi ei tulnud. Aire oli kõige geniaalsem, sest tema sai alles õhtul teada, et vastlapäev on, mõtles, et me oleme imelikud, et kelgutama läheme.
Õhtul tegin ma midagi vastlakuklite sarnast ja sain jälle teada, et kokaks ma ei saa.
Täna (vaatamata kõigile ilusatele sinikatele eelmisest päevast) läksime Kupiga varavalges TSGsse. Seal oli kõik samamoodi nagu kahe aasta eest, inimesed ehk vaid veidi vahetunud ja suuremaks kasvanud. Kooli ma ei igatse, klassi aga küll. Istusime matas ja ajaloos, vahetasime õpetajatega paar sõna, viskasime koolitoidule pilgu peale, lehvitasin Taanielile ja siis läksime me kinno. 'Sissemurdmine' oli suht igav, aga vähemalt olid seal kenad mehed.
Ja koju jõudes sain ennast telekaekraanilt imetleda ja Andurit ka (Karolist ja Mariast rääkimata). Andur sai ka aru, et ta räägib palju. "Nojah, kui ta on sinust jutukam, siis on ta ikka väga jutukas," ütles emme selle peale, "aga sa olid vähemalt kõige pikem."
Igatahes, kui keegi peaks seda näha tahtma, siis mul on see lindis.

No comments: